Et arbeidslivskonsept av Akuna AS

akuna4-1

4+1

Velkommen til Akuna, hvor vi tror på å omdefinere den tradisjonelle arbeidsuken for å forbedre den generelle trivselen til våre ansatte. Vi presenterer vår utradisjonelle 4+1 Arbeidsuke - et konsept designet for å styrke deg både profesjonelt og personlig.

Akuna-teamet bruker tavlen.
Møte med hele Akuna-teamet.

Hva er 4+1 arbeidsuke?

På Akuna mener vi at en sunn balanse mellom arbeid og fritid er avgjørende for ansattes tilfredshet og produktivitet. Vår 4+1 Arbeidsuke er en ny tilnærming som kombinerer fire tradisjonelle arbeidsdager med en ekstra dag dedikert utelukkende til å lade opp energi og kreativitet.

Hvordan det fungerer

Fire fokuserte arbeidsdager:

Fire dager i uken engasjerer du deg i dine vanlige arbeidsoppgaver med fokus på effektivitet og produktivitet. Omfavn en kultur av samarbeid, innovasjon og prestasjon.

Oppfrisking og lade opp:

Fredag er din "+1 dag", en pause fra den tradisjonelle arbeidsdagen. En hel dag til å utforske dine personlige interesser, lidenskaper og hobbyer.

Kraften i +1 dagen

Hver fredag vil du kunne oppleve en transformerende "+1 dag" — en dag til å øke trivselen din og inspirere personlig vekst. Vi oppfordrer våre ansatte til å investere denne tiden i aktiviteter som gir glede, avslapning og motivasjon. Denne dagen handler ikke om arbeid; den handler om DEG.

Eksempler på bruk av +1 dagen

 • Akuna_web_icons-03
  Faglig fordypning
 • akona web icons-21
  Utforske kreative hobbyer
 • akona web icons-01
  Dra på tur
 • Akuna_web_icons-06
  Personlig velvære
 • akona web icons-04
  Få ny kompetanse
 • Akuna_web_icons-07
  Tilbringe tid med familie
 • akona web icons-14
  Trene
 • Akuna_web_icons-08
  Utforske lokal kultur

Fordeler med 4+1 arbeidsuke

Økt Produktivitet
Fire konsentrerte arbeidsdager fremmer fokus og effektivitet. Ansatte kommer tilbake til arbeidet forfrisket, noe som bidrar til et mer dynamisk og produktivt arbeidsmiljø.

Forbedret Trivsel
+1 Dagen fremmer en sunnere balanse mellom arbeid og fritid. Invester tid i egenomsorg, hobbyer eller tilbringe kvalitetstid med kjære.

Ansattes tilfredshet
En unik arbeidsuke som setter teamet og den enkelte i fokus. Opplev ansatte som setter pris på fleksibiliteten og styrken som følger med 4+1 Arbeidsuke.

Bilde tatt på Akunas kontor i Stavanger.
Jobber på den bærbare datamaskinen i et møte.

Bli med oss på reisen

I Akuna tror vi på å gi våre ansatte muligheten til å blomstre både profesjonelt og personlig. Bli med oss på denne transformative reisen mot en mer balansert, energisk og meningsfylt arbeidsuke. Prøv 4+1 arbeidsuke, der din suksess og trivsel står i fokus i bedriftskulturen vår.

Er du klar til å ta fatt på en ny arbeidsæra? Utforsk karrieremuligheter med Akuna og opplev fordelen med en arbeidsuke designet for deg.