Et arbeidslivskonsept av Akuna AS

akuna4-1

4+1

Velkommen til Akuna, hvor vi tror på å omdefinere den tradisjonelle arbeidsuken for å forbedre den generelle trivselen til våre ansatte. Vi presenterer vår utradisjonelle 4+1 Arbeidsuke - et konsept designet for å styrke deg både profesjonelt og personlig.

Untitled design (68)
Noova_brand_b_roll-1010441

Hva er 4+1 arbeidsuke?

På Akuna mener vi at en sunn balanse mellom arbeid og fritid er avgjørende for ansattes tilfredshet og produktivitet. Vår 4+1 Arbeidsuke er en ny tilnærming som kombinerer fire tradisjonelle arbeidsdager med en ekstra dag dedikert utelukkende til å lade opp energi og kreativitet.

Hvordan det fungerer

Fire fokuserte arbeidsdager:

Fire dager i uken engasjerer du deg i dine vanlige arbeidsoppgaver med fokus på effektivitet og produktivitet. Omfavn en kultur av samarbeid, innovasjon og prestasjon.

Oppfrisking og lade opp:

Fredag er din "+1 dag", en pause fra den tradisjonelle arbeidsdagen. En hel dag til å utforske dine personlige interesser, lidenskaper og hobbyer.

Kraften i +1 dagen

Hver fredag vil du kunne oppleve en transformerende "+1 dag" — en dag til å øke trivselen din og inspirere personlig vekst. Vi oppfordrer våre ansatte til å investere denne tiden i aktiviteter som gir glede, avslapning og motivasjon. Denne dagen handler ikke om arbeid; den handler om DEG.

Eksempler på bruk av +1 dagen

 • Akuna_web_icons-03
  Faglig fordypning
 • akona web icons-21
  Utforske kreative hobbyer
 • akona web icons-01
  Dra på tur
 • Akuna_web_icons-06
  Personlig velvære
 • akona web icons-04
  Få ny kompetanse
 • Akuna_web_icons-07
  Tilbringe tid med familie
 • akona web icons-14
  Trene
 • Akuna_web_icons-08
  Utforske lokal kultur

Fordeler med 4+1 arbeidsuke

Økt Produktivitet
Fire konsentrerte arbeidsdager fremmer fokus og effektivitet. Ansatte kommer tilbake til arbeidet forfrisket, noe som bidrar til et mer dynamisk og produktivt arbeidsmiljø.

Forbedret Trivsel
+1 Dagen fremmer en sunnere balanse mellom arbeid og fritid. Invester tid i egenomsorg, hobbyer eller tilbringe kvalitetstid med kjære.

Ansattes tilfredshet
En unik arbeidsuke som setter teamet og den enkelte i fokus. Opplev ansatte som setter pris på fleksibiliteten og styrken som følger med 4+1 Arbeidsuke.

Man traveler with red backpack hiking Travel Lifestyle concept adventure outdoor active summer vacations in Norway tourist sightseeing Lysefjord alone
Young Caucasian bearded freelancer using laptop and sitting in cafe. One hand on keyboard and other on the chin. In ears earphones. Self employing concept.

Bli med oss på reisen

I Akuna tror vi på å gi våre ansatte muligheten til å blomstre både profesjonelt og personlig. Bli med oss på denne transformative reisen mot en mer balansert, energisk og meningsfylt arbeidsuke. Prøv 4+1 arbeidsuke, der din suksess og trivsel står i fokus i bedriftskulturen vår.

Er du klar til å ta fatt på en ny arbeidsæra? Utforsk karrieremuligheter med Akuna og opplev fordelen med en arbeidsuke designet for deg.