Karriere

Sett ditt preg på fremtidens teknologi

Bilde tatt på Akunas kontor i Stavanger.

Hva vi tilbyr

Akuna_web_icons-02

Sterkt fagmiljø
og innovative prosjekter

Bli med oss og jobb med spennende prosjekter som endrer industrien, former digitale arbeidsprosesser og bidrar til en mer bærekraftig fremtid

Akuna_web_icons-04

Fokus på din utvikling


Vi investerer i din kompetanse. Hos Akuna blir du oppfordret til kontinuerlig læring og kompetanseheving

Akuna_web_icons-01

4+1


Markedets mest fleksible arbeidsordninger med 4+1 dagers uke.

Les mer om 4+1

Akuna_web_icons-03

Moderne kodebase
og infrastruktur

Våre prosjekter er hovedsakelig bygget på Azure, .NET og Angular. Vi slipper dermed å forholde oss til utdatert teknologi med de utfordringene det medfører.

Male Programmer Coding on Desktop Computer With Two Monitors Set Up in Creative Office. Caucasian Man Using Artificial Intelligence to Create Innovative Software for Succesful Start-up Company.

Bli en del av Akuna

Vi skal utvide vårt scrum team som jobber med utvikling av ny teknologi innen ren energi og bærekraft. Som utvikler i Akuna vil du få de beste forutsetninger for å utvikle deg mens du jobber på moderne infrastruktur og kodebase.

Med konseptet 4+1 har vi satt av en hel dag hver uke til egenutvikling, samtidig som vi har strukturert arbeidstiden, slik at teamet jobber effektivt. Vi tror at bedre balanse mellom arbeid og fritid, samt markedets beste ordninger for fleksibilitet gir motiverte team som presterer bra over tid.

Ledige stillinger

Nå er vi på jakt etter back-end og front-end utviklere. Se våre tilgjengelige stillinger.