Om oss

Akuna - for veien videre

Akuna fokuserer på å skape løsninger som knytter sammen din bedrifts nåværende operasjoner med dine ambisiøse fremtidsmål.

Siden oppstarten i 2017, har vår misjon vært å klargjøre den digitale strategiprosessen, eliminere usikkerhet og fylle eventuelle kunnskapshull. Vi tror at en vellykket digital strategi ikke bare skal være på papiret – den skal settes i live.

I 2023 ble AKUNA en del av Noova Energi System som er en ledende aktør innen energi og bærekraftsteknologi.

Bilde tatt på Akunas kontor i Stavanger.

 AKUNA er en metafor for hva vi gjør og betyr «veien videre». Gjennom vår tilnærming, fusjonerer vi teknologisk innsikt med operasjonell styring for å sikre at din bedrift ikke bare mottar innovative løsninger, men også realiserer verdien gjennom vellykket implementering og verdiskaping.

Akunas Verdier

Ansvarlig: Akuna hjelper bedrifter med å digitalisere og implementere bærekraftige praksiser som er ansvarlige overfor både samfunnet og miljøet.

Effektiv: I en fremtidsrettet og bærekraftig driftsmodell er effektivitet en grunnleggende forutsetning. Vår arbeidstidsmodell krever struktur og effektive prosesser, verdifullt for både kunder og ansatte.

Fleksibel: Fleksibiliteten gjenspeiler Akunas evne til å tilpasse seg kundenes skiftende behov. Fleksibilitet er ikke bare en respons på endring, men også en proaktiv tilnærming til vekst og innovasjon.

Nyskapende: Akuna omfavner denne egenskapen ved å være i forkant av teknologiske fremskritt og ved å skape en kultur hvor kreativitet og nytenkning er en del av hverdagen.

transperant-kameleon

Møt Akuna

Kameleonen, speiler vår tilpasningsevne og smidighet i en stadig skiftende verden. Vi omfavner teknologiske fremskritt for å skape et dynamisk og innovativt arbeidsmiljø.

Vår tilnærming – å være like responsiv og fleksibel som kameleonen , er essensiell for å lykkes med dagens raske endringer.